Tillbaka

Arbeta med försäljning och marknadsfrågor

I tjänsten ingår att aktivt arbeta med försäljning gentemot ett urval av kunder. Du ska också sammanställa kataloger, annonser och annat säljmaterial, samt ansvara för vår kommunikation på sociala medier.

Vi letar efter en person som har förmåga att på egen hand planera och ta fram underlag till kampanjer. Det är viktigt att du är genuint road av försäljning och har ett självklart kundfokus, samt att du är allmänbildad och uppskattar bredden i vår utgivning.

Erfarenhet från bokbranschen värderas högt. Det är viktigt att du är en självständig och flexibel person med god social kompetens.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse. 

Ansökan skickas till kajsa@lindco.se, senast den 27 november 2017. Vi intervjuar fortlöpande. Frågor besvaras via mejl av Kajsa Willén: kajsa@lindco.se

Bokförlaget Lind & Co är ett av Sveriges största oberoende förlag med lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Vi har en bred utgivning med allt från skönlitteratur, militärhistoria, biografier och samhällsreportage till kokböcker och barnböcker.

Förlaget har tio anställda och hade senaste räkenskapsåret en omsättning på ca 80 miljoner. www.lindco.se

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Kajsa Willén

Kontaktuppgifter:

kajsa@lindco.se

Publicerad den:

2017-11-06

Sista ansökningsdag:

2017-11-27

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.