Tillbaka

Bokus

Bokus söker redaktör med ansvar för sociala medier

 

Bokus är den digitala bokhandeln med böcker för alla. Oavsett vem du är, vad du gör eller var i livet du befinner dig har vi en bok för dig.

Vår vision är att sprida läsglädje till alla, varje dag. Det gör vi med gedigen kunskap om böcker och ett stort engagemang. Helt enkelt: Vi kan böcker och vi älskar böcker.

Vårt arbete ledsagas av våra värdeord Kunder, Mod, Ansvar, Tillsammans och Göra skillnad.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med Bokus övriga redaktion, marknadsansvarig och produktchefer. Tillsammans ser vi till att våra kanaler ständigt är uppdaterade på ett inspirerande sätt för att skapa nyfikenhet och motivera till köp för våra besökare. Tjänsten är en tills vidare anställning och vi ser gärna att du kan börja relativt omgående. Som ansvarig för sociala medier ansvarar du för att arbetet sker i linje med företagets SOME-strategi samt uppfyllnad av våra mål och nyckeltal.

En vanlig dag arbetar du med att

• Planerar och skapar innehåll i Bokus sociala medier, främst Facebook och Instagram

• Administrerar annonsering i sociala medier

• Löpande kontakter kring samarbeten med förlag och författare

• Skriver copy och producerar nyhetsbrev i Apsis

• Kampanjproducera i Bokus CMS-verktyg och hålla sajten uppdaterad

• Omvärldsbevakning

• Bildbehandling och grafisk produktion i Photoshop

• Redigering av rörlig media i Adobe Premiere Pro

              

Vi söker dig som har en utomordentlig känsla för både bild och text och vi ser gärna att du har ett genuint litteraturintresse och dokumenterade kunskaper om att skapa engagemang genom sociala medier. Vi värdesätter även om du har arbetat med e-handel och är en van användare av Photoshop.

Du är kreativ, noggrann, ansvarstagande och strukturerad, fokuserar på resultat, arbetar snabbt och självständigt. Som van IT-användare tar du enkelt till dig nya system. För att vara framgångsrik och trivas hos oss på Bokus krävs att du är en nyfiken, prestigelös person med lätt för att samarbeta. Självklart har du ett kommersiellt öga och uttrycker dig lätt och tydligt på svenska.

Vi erbjuder ett intensivt och spännande arbete i ett företag som är inne i en ordentlig tillväxtfas. Som företag värderar vi personaltrivseln högt och vi har väldigt roligt tillsammans. Vår kultur präglas av empati, humor och en avsaknad av prestige.

Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande och ser därför fram emot att få din ansökan snarast, dock senast den 30 juli. Du ansöker via vår hemsida http://www.bokus.com/om-bokus/jobba-med-oss

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Ola Toresten, Försäljnings och E-handelschef, på 072 727 10 28, ola.toresten@bokus.com

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen att sprida läsglädje tillsammans med oss!

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Försäljnings och E-handelschef Ola Toresten

Kontaktuppgifter:

072 727 10 28, ola.toresten@bokus.com

Publicerad den:

2017-06-22

Sista ansökningsdag:

2017-07-30

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.