Tillbaka

Business Controller

Vi söker en siffernörd som älskar bokstäver!

Vi söker ytterligare en Business Controller till vårt team. Rollen som Business Controller på Norstedts Förlagsgrupp är en omväxlande och bred tjänst där du blir delaktig i förlagsgruppens ekonomistyrning, uppföljning och rapportering, samt aktivt deltar i utvecklingen av verksamheten. Stort fokus i rollen kommer att ligga på att analysera och ta fram underlag som säkerställer rätt beslut som ligger till grund för en lönsam förlagsverksamhet, inte minst inom de nya digitala affärsmodellerna.

Förlagshuset sitter i vackra lokaler på Riddarholmen i Stockholm, där Norstedts har huserat sedan starten för drygt 190 år sedan! Du kommer att tillhöra avdelningen för Affärsstöd och rapportera till förlagsgruppens COO/Operativa chef.

Läs mer om tjänsten och ansök här!

Plats:

Stockholm

Publicerad den:

2018-11-29

Sista ansökningsdag:

2018-12-21

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.