Tillbaka

Tema terror i Bonnier Bookerys premiär

2018-01-12
av Philip Wallin
Malin Persson Giolito är aktuell med "Processen".
Foto: Bonnier Bookery

Bonnierförlagens nya digitala satsning Bonnier Bookery presenterar nu sina första fem titlar. Tre av dem baseras på temat terror.

Malin Persson Giolito, Anna Jansson och Jonas Bonnier medverkar på Bonnier Bookerys premiärsläpp – och det med tre spänningsromaner på temat terror. Författarna skriver direkt för ljudboksformatet och i kortromanform. 

– Med kortromaner finns det möjlighet att samla flera författare kring aktuella teman som intresserar läsarna, säger Susanna Romanus i ett pressmeddelande.

– Vi har märkt att många författare ser en kreativ utmaning i att skriva direkt för ljudboksformatet och även vill testa nya genrer hos oss, vilket känns väldigt roligt, säger hon.

Förutom de tre ovan nämnda släpps Katarina Wennstams roman Shirins första fall om sexuella övergrepp och Johan Theorins relationsdrama Swedish love – filmhelgen.

Bonnier Bookery planerar att ge ut 25 titlar skön- och facklitteratur under 2018. Med start nu i januari. 

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.