Tillbaka

Projektkoordinator

Arbetet innebär främst att ta hand om vår produktion av översatta barn- och hobbytitlar, som i de flesta fall är samproduktioner.

Du ska ansvara för ett stort antal titlar per år och tyngdpunkten ligger på att planera arbetet, anlita och kommunicera med frilansare och utländska förlag. Du ska ha erfarenhet av att jobba redaktionellt, kunna skriva säljtexter och bedöma översättningars kvalité samt vara van att korrekturläsa.

Du som söker måste klara av ett högt arbetstempo, kunna arbeta självständigt och vara en skicklig administratör. God stilistisk förmåga är ett krav. Vi ser gärna att du har en akademisk examen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse. 

Ansökan skickas till kajsa@lindco.se, senast den 27 november 2017. Vi intervjuar fortlöpande. Frågor besvaras via mejl av Kajsa Willén: kajsa@lindco.se

 

Bokförlaget Lind & Co är ett av Sveriges största oberoende förlag med lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Vi har en bred utgivning med allt från skönlitteratur, militärhistoria, biografier och samhällsreportage till kokböcker och barnböcker.

Förlaget har tio anställda och hade senaste räkenskapsåret en omsättning på ca 80 miljoner. www.lindco.se

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Kajsa Willén

Kontaktuppgifter:

kajsa@lindco.se

Publicerad den:

2017-11-06

Sista ansökningsdag:

2017-11-27

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.