Tillbaka

Redaktionskoordinator

Nu söker vi en administrativ stjärna till vårt digitala backlistprojekt! 

Som redaktionskoordinator planerar, samordnar och publicerar du vår backlistutgivning av ljud, e-böcker och print-on-demand. Du är med i utgivningsgruppen för digital backlist och säkerställer att beslutad utgivning inom dessa format kommer ut i tid och håller hög kvalitet.

På Norstedts redaktion samarbetar du nära ansvarig för digital backlist, och våra förläggare. Dina externa kontakter och nätverk består bland annat av översättare, formgivare och våra samarbetspartner som producerar och distribuerar i de digitala formaten. Dina arbetsuppgifter kan vara allt från att söka fram avtal och filer i våra arkiv, se till att korrekta omslag finns, avlasta förläggare med avtalsadministration, lägga upp titlar och metadata i vårt affärssystem, skicka material till produktion/inläsning, tidplanera projekt, arkivera material och publicera titlar i våra publiceringskanaler.

Det är viktigt att du är självständig, strukturerad, serviceinriktad och van att prioritera och hålla reda på många saker samtidigt. Du behöver vara administrativ, trygg och noggrann. Eftersom jobbet innebär ett flertal projekt ihop med olika människor så trivs en utåtriktad och social person bäst i rollen. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av projekt- eller produktionsledning. Hos oss får du ett omväxlande och roligt jobb med trevliga kollegor på Riddarholmen i Stockholm.  

Läs mer om tjänsten och ansök här >>

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Redaktionschef Erika Dyrander

Kontaktuppgifter:

erika.dyrander@norstedts.se

Publicerad den:

2019-03-12

Sista ansökningsdag:

2019-03-24

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.