Tillbaka

Redaktör & Projektledare

JOBBA MED OSS.

Mondial fortsätter att växa! Nu söker vi en redaktör/projektledare till vårt kontor i centrala Stockholm.

Din främsta arbetsuppgift är att skapa fantastiska, viktiga och underhållande berättelser. Oftast sker detta i bokformatet, men hur framtidens bok ser ut är du själv med och utformar. Ditt arbete pendlar mellan att zooma in för att gnugga de där detaljerna som skapar helheten och att zooma ut för att se vilka trender i samhället som gör skillnad.

Som du vet så skapas ingenting fantastiskt utan ordning och reda, i såväl pengar som processer. Därför är en minst lika viktig del av ditt jobb att planera och projektleda vår utgivning och produktion in i minsta detalj. Vi ser också att tjänsten innefattar ett helhetsansvar för vår digitala utgivning.

Som redaktör hos Mondial agerar du spindeln i nätet och får stor glädje av dina sociala färdigheter i kontakten med författare, översättare, formgivare, fotografer, illustratörer och många andra.

På lite längre sikt ser vi att du är fullt ansvarig för vår redaktion – som en del av ett växande företag skapar du din egen roll över tid. Vi söker dig med visioner, framåtanda och orimlig ambition. Vi tror att du vill att ditt arbete ska vara lika delar kul och utmanande. Och vi vill att du ser detta som starten på något riktigt stort. Det gör nämligen vi.

Välkommen med din ansökan till jobb@mondial.se. Skriv "REDAKTÖR" i ämnesraden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning. 

Vi letar efter rätt person och har därför ingen deadline för ansökningar. Så länge du kan läsa detta är tjänsten vakant, och vår ambition är att någon tillträder tjänsten till våren.

Vi söker dig som har:

– känsla för text, i stort och smått
– är noggrann
– har en känsla för form och paketering, och kanske praktisk kunskap i Adobe-paketet
– är lättkommunicerad och prestigelös
– har erfarenhet av att driva projekt

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Olle Grundin

Kontaktuppgifter:

olle@mondial.se / 073-6541205

Publicerad den:

2018-11-09

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.