Tillbaka

tf Förlagschef och Förläggare

MiMa letar efter en förläggare och tf förlagschef! Tjänsten är ett föräldravikariat på 12-18 månader, med chans till förlängning inom förlaget. 

MiMa är ett snabbväxande uppstickarförlag som startades 2017 med kontor i centrala Stockholm. MiMas utgivning har stor bredd – vi ger ut skönlitteratur, fakta, och har under hösten även börjat ge ut böcker inom barnbokssegmentet. Vi har både topplistetitlar och internationella storsäljare i vår utgivning, bland annat Rupi Kaurs två diktsamlingar Mjölk och honung och Solen och hennes rosor, Anna Ihréns två deckarserier Smögenserien och Jubileumsserien och suffragett-ättlingen och författaren Kate Pankhursts barnböcker om Fantastiskt fenomenala kvinnor.

Vi söker dig som är sugen på att ta MiMa till nästa nivå! Vi tänker att du har känsla för entreprenörskap, är organisatorisk, van att jobba mot deadlines, gillar att ta beslut och brinner för riktigt bra böcker.

Dina arbetsuppgifter blir främst att hitta nya titlar för utgivning samt ansvara för bolaget och produktionen. 

Vi ser gärna att du:

·        Har erfarenhet av att driva projekt 

·        Är noggrann

·        Har erfarenhet av bokproduktion

·        Trivs med roller där du får agera ”spindel i nätet”

·        Är flexibel, snabbtänkt och anpassningsbar

·        Har ett genuint intresse för litteratur

·        Är driven och tar dig gärna an nya utmaningar

 

Skicka din ansökan till mica@mimaforlag.se och skriv ”ansökan" i ämnesraden. Tillsättning av tjänst sker i vår och vi hanterar ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är 31 januari.

Plats:

Stockholm

Kontaktuppgifter:

mica@mimaforlag.se

Publicerad den:

2018-12-19

Sista ansökningsdag:

2019-01-31

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.