Tillbaka

Ämneskunniga redaktörer efterlyses

Bokförlaget Stolpe ger ut fackböcker som håller hög akademisk nivå inom ämnen som konst, arkitektur, historia, politik, idéhistoria, filosofi, psykologi, religion och vetenskap.

Vi söker nu fler seniora redaktörer som är ämneskunniga inom ett eller flera av dessa områden och har förståelse för akademiskt skrivande. Vi letar främst efter frilansande redaktörer men för rätt person kan en fast anställning bli aktuell.

Intresserad? Skicka då in en ansökan till jenny@stolpepublishing.se och marika@stolpepublishing.se.

Bokförlaget Stolpe ger ut fackböcker av högsta kvalitet, vilket betyder att vi lägger stor vikt vid design, repro, tryck och bindning. Förlaget samarbetar till fullo med Axel och Margaret Ax:son Johnsons stiftelse för allmännyttiga ändamål. Vi förlägger böcker baserade på stiftelsens forskningsprojekt, seminarier eller erhållna stipendier och ser till att de blir tillgängliga i Sverige och övriga världen.

www.bokforlagetstolpe.se

 

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Jenny Kellerman Pillay eller Marika Stolpe

Kontaktuppgifter:

jenny@stolpepublishing.se eller marika@stolpepublishing.se

Publicerad den:

2021-11-23

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.