Tillbaka

Ansvarig för digital försäljning och utveckling

Piratförlaget

Piratförlaget söker en ny medarbetare! 


Försäljningen av våra strömmade ljudböcker har ökat kraftigt de senaste åren. Men vi vet att vi kan växa ytterligare. Det är här du kommer in! Vi söker dig som älskar att göra en bra affär lika mycket som du älskar en bra berättelse. 

Du kommer att vara med och utveckla och implementera vår digitala strategi. Det innebär bland annat en tät kontakt med våra återförsäljare, för att ge dem de bästa möjligheterna att nå ut med våra böcker till läsarna och lyssnarna.


Vi ser gärna att du som söker är självständig, flexibel och strukturerad. Du måste ha förmåga att ta egna initiativ, driva affärer och kunna hantera ett stundtals högt arbetstempo. Vi behöver en person med dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ljudböcker, e-handel eller liknande. 

Du kommer att arbeta med båda förlagen på Kaptensgatan 6 i Stockholm: Piratförlaget och Lilla Piratförlaget. Det är en öppen och gladlynt arbetsplats med korta beslutsvägar och delaktighet i alla led. Här finns inga osynliga ägare eller direktiv uppifrån – vi gör som vi själva vill.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till vd Erik Titusson på telefon 076-424 73 26 eller via mejl erik@lillapiratforlaget.se. Du kan också kontakta förlagschef Pia Printz, på telefon 0767-86 87 99 eller via mejl pia@piratforlaget.se

Sista ansökningsdag är 9 mars 2021. Välkommen med din ansökan till erik@lillapiratforlaget.se.

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Erik Titusson

Kontaktuppgifter:

erik@lillapiratfolaget.se

Publicerad den:

2021-02-12

Sista ansökningsdag:

2021-03-09

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.