Tillbaka

Är du vår nya förlagsassistent?

Bokförlaget Stolpe ger ut illustrerad facklitteratur och konstböcker av hög kvalitet under devisen hantverk, bildning och skönhet. Vi samarbetar med Axel och Margaret Ax:son Johnsons stiftelse och sitter i vackra lokaler på Stureplan i Stockholm. Vi söker nu en person som kan agera som nav i vårt administrativa arbete. Du kommer bland annat ansvara för våra digitala kanaler, bistå i pressarbetet samt hjälpa till med ekonomifrågor. Kort sagt, du kommer att vara spindeln i nätet.
 

Vi tror att du som ska ha det här jobbet har erfarenhet av liknande arbete samt relevant högskoleutbildning. Du är en utåtriktad person och en mycket god administratör med självklar känsla för ordning och reda. Dessutom har du stor datavana och behärskar program som Word, Excel och InDesign. Du är prestigelös och drar dig inte för att hugga i där det behövs. För rätt person väntar ett lärorikt arbete i en spännande miljö!
 

Låter det intressant? Skicka då in en ansökan till oss via mejl senast 1 november: marika@stolpepublishing.se

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Marika Stolpe

Kontaktuppgifter:

marika@stolpepublishing.se

Publicerad den:

2019-10-03

Sista ansökningsdag:

2019-11-01

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.