Tillbaka

GÄSTBLOGG: Hjälp mig!

2016-02-17

Jag måste jobba på min image så jag får ett hus som Marc Levengood. 

Eller låta bli att få kortisolsvikt stup i kvarten så att jag orkar jobba hårdare så jag får råd att köpa ett hus. (Det är en inställningsfråga, de som inte vill ha kortisolsvikt får inte kortisolsvikt.)

Eller köpa de där trisslotterna för tusen kronor så jag vinner en massa pengar och får råd att köpa ett hus. Eller bara börja låna fler böcker på biblioteket – så jag får råd att köpa ett hus…

Eller kanske vara med i tidningen lite oftare så att jag säljer fler böcker. Eller – inte vara en sådan som när jag är med i tidningen så säljer jag FÄRRE böcker. Det vill säga, det kommer tillbaka till att jag måste jobba på min image så jag får ett hus som Marc Levengood.

Senaste gången jag klippte håret sa jag det ska inte se trevligt ut. Så ska man inte säga om man vill få råd att köpa ett hus.

Om någon läser den här gästbloggen trots att jag vare sig är eller ser trevlig ut får hen gärna tipsa om lite böcker som jag kan låna på biblioteket så jag får råd att köpa ett hus.

Gärna tips på hela författarskap som Elfriede Jelinek och Richard Yates och Joyce Carol Oates och Birgitta Stenberg. Vilka böcker ska jag låna på biblioteket?