Tillbaka

Kanske inte helt givna titlar

2010-02-24
Jag brukar inte handla på bokrean. Det blir så lätt en massa ”borde läsa”-böcker som sedan inte blir lästa. Jag har fortfarande inte läst ut Sagan om ringen-trilogin som jag köpte på rean ungefär 1...

Jag brukar inte handla på bokrean. Det blir så lätt en massa ”borde läsa”-böcker som sedan inte blir lästa. Jag har fortfarande inte läst ut Sagan om ringen-trilogin som jag köpte på rean ungefär 1986.

 

Fast jag är ändå nyfiken på bokrean. Så jag klickade upp Adlibris bokrea på nätet och valde Visa alla böcker inom kategorin Barn och Ungdom. Men jag hoppas att inte någon liten farmor eller gudfar därute litar blint på Adlibris kategorisering. För här hittade jag kanske inte helt givna barn/ung-titlar som KING IS DEAD - A romance about a Good Woman and her Good Man, falling into bed, into marriage, into parenthood, into responsibility, and out again... och WHY MARS AND VENUS COLLIDE – Improve your relationships by understanding how men and women cope differently with stress.

 

Eller också är det kanske just det här ungdomar i Sverige läser. Vad vet jag?