Tillbaka

Bokhandelsmedarbetare

Vi söker en erfaren bokhandelsmedarbetare deltid (80 %) fr o m augusti 2019.

Hos oss gör man allt från att ta emot leveranser, registrera dessa i boksystemet, tjänstgöra i kassan, hjälpa till med skyltning, förbereda aktiviteter samt är ibland allt-i-allo. Det hela kompletteras med att vara barista i kaffebaren. En omfattande kunskap inom den aktuella litteraturen är en förutsättning för att kunna ge allra bästa kundservice.

En mindre oberoende bokhandel med många kunder kräver flexibilitet, ett snabbt och noggrant arbetssätt samt förutsätter att man ska kunna ha många bollar i luften. Du blir inte bara expert på ett område utan på flera/alla. Här jobbar vi i team.

Har du arbetat några år i bokhandel och är intresserad så hör gärna av dig. Kunskap inom BookHit är önskvärd, baristakunskaper kan läras.

Skicka din ansökan till info@pocketmedmera.se

Lohrs Pocket MedMera
Kapellplatsen 2
411 31 Göteborg

www.pocketmedmera.se

Plats:

Göteborg

Kontaktperson:

Inês Lohr

Kontaktuppgifter:

info@pocketmedmera.se

Publicerad den:

2019-06-11

Sista ansökningsdag:

2019-07-31

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.