Tillbaka

The Book Affair söker redaktionskoordinator

Vi söker en redaktionskoordinator som vill vara med och revolutionera bokbranschen. Vår affärsidé är att utmana etablerade sanningar och förbättra våra författares villkor, och för att lyckas med det behöver vi vara effektiva och kreativa i varje led i den redaktionella processen. Därför söker vi nu en redaktionskoordinator som...

- Är en prestigelös lagspelare

- Tycker om att lösa problem

- Har en administrativ ådra

- Kan den redaktionella processen

- Är utåtriktad och kreativ

Som koordinator på ett litet snabbväxande förlag sitter du mitt i verksamheten och får ta del av bokförlagets alla delar, från att läsa och bedöma inkomna manus, till att ha kontakt med formgivare och tryckerier. Våra författare är ofta specialister på ett visst område, medan vi är specialister på att paketera deras kunskaper och erfarenheter till framgångsrika böcker. Här är du oljan i maskineriet.

Vi söker dig som är en ansvarstagande, strukturerad och driven mångsysslare. Du gillar att vara en del av ett växande bolag där du får möjlighet att utveckla din egen roll och utmana hur vi gör saker. Du är delaktig i löpande redaktionell uppdatering av våra hemsidor, kontorssysslor samt redaktionell administration. Du kommer även att få projektleda mindre projekt. Vi ser gärna att du har kunskaper i InDesign, är en driven språkmänniska och bokälskare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till förlagschef Adam Dahlin, på telefon 0765-26 10 73 eller via mejl adam.dahlin@thebookaffair.se

Sista ansökningsdag: 14/12.

Välkommen med din ansökan!

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Adam Dahlin

Kontaktuppgifter:

0765-26 10 73 eller adam.dahlin@thebookaffair.se

Publicerad den:

2022-11-21

Sista ansökningsdag:

2022-12-14

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.