Tillbaka

Inköpsansvarig

Vem vi söker? 

Som Inköpsansvarig i bokhandeln på Sagolekhuset Junibacken AB kommer du att ha övergripande ansvar för inköp och sortimentet i vår butik. Du ansvarar för inleveranser, lagerhållning och förser butikschef med relevant statistik. I din tjänst ingår att tillsammans med butikschef se till att budget hålls och att rätt marginaler sätts på de varor som säljs.

Vi ser också att du verkar som ett bollplank i såväl den dagliga driften som i frågor som rör säljstrategier och kampanjer. Som en del av bokhandelns team handlar arbetet även om både sälj, service och kundresa.

I ditt arbete igår också att schemalägga butikspersonal och se till att verksamheten är rätt bemannad efter dag och säsong. För oss på Junibacken är det viktigt att du brinner för kultur och har ett stort intresse för barnlitteratur. Du triggas av försäljning och drivs av att hitta unika och kvalitativa produkter!

Kvalifikationer 

Vi söker en engagerad och verksamhetsnära Inköpsansvarig. Du trivs i en roll som både är operativ och administrativ. Du är en engagerad och prestigelös person med egen motor. Att tycka om att arbeta med människor är en förutsättning för rollen. Du arbetar därför bra i team samtidigt som du är en självständig person. Du arbetar noggrant och strukturerat. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt och du ryggar inte för att driva igenom förändringar.

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av inköp inom detaljhandeln.
Du är van att arbeta digitalt och i kassasystem, gärna Gardeco.

Kunskaper inom e-handel är meriterande.


Om Junibacken

Junibacken på Djurgården i Stockholm är ett lekfullt barnkulturhus med barnboken i centrum. Astrid Lindgrens författarskap är centralt, men även många andra barnboksförfattares verk tillgängliggörs här genom utställningar, teater och Sveriges största barnbokhandel. Med ca 1600 spelade teaterföreställningar om året är Junibacken en av Sveriges största barnteaterproducenter. Junibacken öppnade 1996 och har ca 350 000 besökare per år. Junibacken är ett av Sveriges största besöksmål för familjer och är beläget på Djurgården i Stockholm.

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Sanna Pedersen

Kontaktuppgifter:

0733204549, sanna.pedersen@junibacken.se

Publicerad den:

2019-06-24

Sista ansökningsdag:

2019-07-31

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.