Tillbaka

Kommunikatör till Mondial

Vi söker en kommunikatör för att förstärka vårt marknadsteam.

Dina primära arbetsuppgifter är att skapa uppmärksamhet och driva försäljning för våra författare och böcker. Tillsammans med marknadsansvarig upprättar du PR-planer och budget samt ansvarar för att implementera och genomföra aktiviteter kopplade till bestämda mål. Du är en viktig del i vårt marknadsteam som idag består av tre personer. 

Vi söker dig som är driven och självständig. Du gillar att få saker att hända och älskar att skapa rubriker. Du är nyfiken och orädd, tycker om att träffa nya människor och har en god förmåga att bygga relationer. Tjänsten ställer stora krav på din förmåga att snabbt omvandla idéer till verklighet och att samtidigt kunna se den större bilden. Flexibilitet är ett ledord då förutsättningar och planer ofta ändras med kort varsel. 

Vi tror att du tidigare har jobbat med kommunikation och/eller försäljning. Oavsett var du kommer ifrån så tycker vi att det viktigaste är vart du vill framåt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personligt engagemang och din förmåga att uppnå resultat.

Mondial är ett av Sveriges snabbast växande bokförlag. Vi har funnits i drygt fyra år, men redan har våra böcker mottagit Augustprisnominering, Guldspaden, Stora Fackbokspriset och Stora Journalistpriset. Vi drivs av att utmana och forma det offentliga samtalet i Sverige, oavsett om det sker genom fackböcker eller romaner.

För frågor om tjänsten, kontakta Simon Brouwers: simon@mondial.se.

Vi har kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och provanställning tillämpas.

Sista ansökningsdagen är 31 maj, men vi träffar sökande löpande.

Ansökan skickas till jobb@mondial.se. Ange i ämnesraden vilken av tjänsterna du söker.

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Simon Brouwers

Kontaktuppgifter:

simon@mondial.se

Publicerad den:

2021-04-28

Sista ansökningsdag:

2021-05-31

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.