Tillbaka

Kreativ och nytänkande marknadsansvarig

Vi har ännu inte hittat den vi söker! 

Bokförlaget Stolpe ger ut illustrerad facklitteratur och konstböcker under devisen hantverk, bildning och skönhet. Vår utgivning håller mycket hög kvalitet. Vi samarbetar med Axel och Margaret Ax:son Johnsons stiftelse och sitter i vackra lokaler på Stureplan i Stockholm. Förlaget växer och därför söker vi följande tjänst: 

Kreativ och nytänkande marknadsansvarig 

Du kommer att ha ett övergripande ansvar över vårt marknadsarbete. I dina arbetsuppgifter ingår att skapa genomslag och uppmärksamhet för vår utgivning, både i Sverige och internationellt.

Som person är du utåtriktad, handlingskraftig och har lätt för att knyta nya kontakter samt gillar att arbeta självständigt – men framför allt är du nytänkande. Har du kunskaper inom humaniora och humanvetenskaplig akademisk publicistik är det en merit. Du har erfarenhet av liknande arbete samt relevant högskoleutbildning. 

Intresserad? Skicka då in en ansökan till oss senast den 28 februari: marika@stolpepublishing.se 

www.bokforlagetstolpe.se

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Marika Stolpe

Kontaktuppgifter:

marika@stolpepublishing.se

Publicerad den:

2020-01-21

Sista ansökningsdag:

2020-02-28

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.