Tillbaka

Kreativ och nytänkande marknadsansvarig efterlyses!

Bokförlaget Stolpe ger ut illustrerad facklitteratur och konstböcker av hög kvalitet under devisen hantverk, bildning och skönhet. Vi samarbetar med Axel och Margaret Ax:son Johnsons stiftelse och sitter i vackra lokaler på Stureplan i Stockholm. Vi söker nu en person som kan ta ett övergripande ansvar över vårt marknadsarbete och utveckla det från grunden. I dina arbetsuppgifter ingår att skapa genomslag och uppmärksamhet för vår utgivning både i Sverige och internationellt. Detta gör du via olika försäljningskanaler men också genom press samt evenemang och releaser.
 

Du är utåtriktad, handlingskraftig och har lätt för att knyta nya kontakter samt gillar att arbeta självständigt – men framför allt är du kreativ och nytänkande. I din roll ingår det många resor och internationella möten. Du är en god kommunikatör och talar samt skriver obehindrat på engelska. Du har gedigen erfarenhet av liknande arbete samt relevant högskoleutbildning.


Intresserad? Skicka då in en ansökan till oss via mejl senast 8 nov: marika@stolpepublishing.se

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Marika Stolpe

Kontaktuppgifter:

marika@stolpepublishing.se

Publicerad den:

2019-10-03

Sista ansökningsdag:

2019-11-08

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.