Tillbaka

Helena Gustafsson får ny topptjänst på Storytel

2020-06-16
av Kristian Lönner
Helena Gustafsson.
Foto: Press

Storytel inrättar en ny cheftjänst, CCSO, med ansvar för företagets globala verksamhet för innehåll, förlag och produktion.

Helena Gustafsson har arbetat på Storytel sedan 2013 då hon blev vd för ljudboksförlaget Storyside. Nu blir hon en del av Storytels ledningsgrupp och får titeln CCSO som står för Chief Content Strategy Officer. Hon kommer också fungera som vd för Storyside

– Hennes kunskap, hängivenhet och djupa erfarenhet av att utveckla innehållsaffären, kombinerat med hennes konsumentfokus, starka strategiska vision och operativa skicklighet på en bokmarknad i snabb transformation, gör henne till det perfekta valet att leda Storytels internationella innehållssatsning, säger Jonas Tellander, vd för Storytel, i ett pressmeddelande.

Helena Gustafsson tillträder sin nya tjänst den 1 juli.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.