Tillbaka

Hon blir ny förläggare på Bazar

2020-10-13
av Carina Jönsson
Foto: Privat

Agnes Cavallin lämnar Bokmässan i Göteborg där hon ingått i programgruppen. I stället blir hon ny förläggare med redigeringsansvar på Bazar.

Agnes Cavallin har varit i bokbranschen sedan 2005. Hon har varit litterär agent på Partners in Stories och jobbat som redaktör på bland annat Albert Bonniers förlag. Hon har även frilansat som redaktör för ett flertal förlag.
– Som publicistisk chef för skönlitteratur på Bazar är jag oerhört glad över denna drömrekrytering. Med sin gedigna bakgrund har Agnes Cavallin ett brett kontaktnät, en välutvecklad känsla för olika typer av litteratur samt en sällsynt kombination av sälj- och kvalitetstänk. Jag ser fram emot att tillsammans med henne utveckla vår skönlitterära lista samt att få en kollega som, liksom jag, brinner för att hitta nya, spännande röster och berättelser, säger Karin Linge Nordh, publicistisk chef på Bazar i ett pressmeddelande. 
Agnes Cavallin tillträder sin tjänst 1 januari 2021.  
 

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.