Tillbaka

Nextory lanserar familjeabonnemang

2017-08-21
av Sara Djurberg
Shadi Bitar, vd Nextory.
Foto: Sara Mac Key

Prenumerationstjänsten Nextory inför ett familjeabonnemang, där fyra personer kan använda ett konto samtidigt, för 199 kronor i månaden. 

Nextory är först ut med familjeabonnemang bland de svenska boktjänsterna. Såväl Storytel som Bookbeat har endast ett erbjudande på 169 kronor i månaden som gäller för en användare.

– Vi vill att en hel familj ska kunna använda tjänsten och att alla i familjen ska kunna ha sina egna profiler. Vi gör också en profil enbart för barn, där det inte finns några vuxenböcker i utbudet, säger Nextorys vd Shadi Bitar.

Nextory förändrar samtidigt priserna på sina övriga abonnemang. Tjänstens tidigare ”basprenumeration”, där böcker äldre än sex månader ingår, höjs från 99 kronor till 119 kronor i månaden. Den tidigare ”standardprenumerationen” sänks samtidigt från 199 kronor i månaden till 169 kronor, det vill säga samma nivå som konkurrenterna Storytel och Bookbeat.

Nextory tar även bort sitt tidigare premiumerbjudande, där affärslitteratur ingick, för 199 kronor. De olika abonnemangsnivåerna får nya namn: silver, guld och familj. 

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.