Tillbaka

Nextory till Österrike och Schweiz

2019-12-05
av Kalle Laxgård
Foto: Nextory

De två alpländerna blir den svenska ljudbokstjänstens två nästa marknader. Genom lanseringen finns nu Nextory i sex länder.

I ett pressmeddelande skriver Nextory att man i och med etableringen i Österrike och Schweiz blir den första lokalt anpassade prenumerationstjänsten för ljud- och e-böcker i länderna.

Tidigare i år släppte företaget sin tjänst på den tyska marknaden.

– Lanseringarna i Österrike och Schweiz är ett naturligt steg för oss eftersom vi har ett gigantiskt antal tyska böcker och däribland många österrikiska och schweiziska titlar. Vår internationella expansion fortsätter i rasande fart och därför känns det fantastiskt att vi redan nu har nått lönsamhet på vår hemmamarknad, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory, i pressmeddelandet.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.