Tillbaka

Pocky tar fasta på fackböcker

2000-11-17
av Monika Wallström
Pocketförlaget Pocky är en imprint till bokförlaget Tranan och består av Richard Herold och Susanne Johansson som inriktar sig på reportage och debatt. Deras affärsidé är att ge ut den viktig...
Pocketförlaget Pocky är en imprint till bokförlaget Tranan och består av Richard Herold och Susanne Johansson som inriktar sig på reportage och debatt. Deras affärsidé är att ge ut den viktigaste och mest intressanta facklitteraturen som snygg och prisvärd pocket. De båda träffades i Göthes bokhandel i Stockholm där de har arbetat tillsammans. – Vi kom på att det finns en massa bra böcker outgivna i pocket. Vi och bokförlaget Tranans ägare Styrbjörn Gustavsson tänkte på ungefär samma sätt, säger Richard Herold. Pockys två första titlar är Camilla Floyds Respektoch Sara Arrhenius En riktig kvinna,båda hos Pocketgrossisten och hos Seelig.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.