Tillbaka

Språkföretaget EF öppnar i USA

1997-09-19
av SvB
EF Multimedias språktitlar som "Roddy on the Road" och "Get Ready" används redan av barn och ungdomar som lär sig engelska i ett 40-tal länder.     Företaget har också byggt upp ett globalt nät...
EF Multimedias språktitlar som "Roddy on the Road" och "Get Ready" används redan av barn och ungdomar som lär sig engelska i ett 40-tal länder.
    Företaget har också byggt upp ett globalt nät för distributionen av cd-rom, i Sverige tar dock Bonnier Multimedia hand om saken.
   Nu öppnar EF Multimedia, som ingår i den svenska språkutbildningskoncernen EF Education, ett andra kontor - i Boston. Framförallt ska kontoret marknadsföra och utveckla Internettjänster för språkutbildning. Den som är intresserad av hur de nuvarande ser ut kan besöka www.ef.com eller www.englishtown.com

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.