Tillbaka

Trojansk häst på NY Times hemsida

1998-01-23
av SvB
När New York Times slöt avtal med Barnes and Nobles om att länka tidningens hemsida med recensioner och topplistor till kedjans Internetbokhandel, blev många oberoende handlare upprörda och slutade...
När New York Times slöt avtal med Barnes and Nobles om att länka tidningens hemsida med recensioner och topplistor till kedjans Internetbokhandel, blev många oberoende handlare upprörda och slutade lämna uppgifter till tidningens topplista. Nu erbjuder NY Times i en generös gest dem en egen "indies list".
    - Alla kommer att titta på listan, och överallt runtomkring den kommer det att stå: "beställ från Barnes & Noble". Jag tror inte våra medlemmar som bojkottar den nuvarande listan kommer tillbaka, säger Thom Chalmblis, vd för Pacific Northwest Booksellers Association till Publishers Weekly.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.