Tillbaka

Vad är det påInternet i kväll?

1997-02-21
av SvB
Internet är känt som ett "drag-medium", det vill säga att vi hämtar den information vi behöver när vi behöver den. Men Internet lånar fler och fler egenskaper från "tryck-medierna" radio och teve. P...
Internet är känt som ett "drag-medium", det vill säga att vi hämtar den information vi behöver när vi behöver den. Men Internet lånar fler och fler egenskaper från "tryck-medierna" radio och teve. Problemet är att det inte finns några tablåer om vad som försegår på Internet.
Internet- och bokförlaget Michael Wollf New Media har därför lanserat tjänsten NetClock som dag för dag listar mer än 600 händelser på Internet. Det kan vara speciella pratgrupper eller video- och radio-utsändningar. Nu syndikerar han tjänsten till tio andra populära web-platser på Internet som Infoseek, Hoover's, ArtNet och Atlantic. De kommer ha specialanpassade index, Your Personal Net, för olika intressgrupper.
Michael Wollf planerar att syndikera sin tablåer till fler web-platser och även till dagstidningar.
Titta in på www.ypn.com.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.