Tillbaka

Piratförlaget söker Förlagschef!

Vill du vara med och forma Piratförlagets framtid? Vi söker en driven förläggare med goda ledaregenskaper. I rollen som förlagschef förvaltar och förnyar du vår utgivning och leder det dagliga arbetet.

Du är en erfaren förläggare med känsla för att hitta nästa starka berättelse och med flera års erfarenhet av samarbeten med författare. Att leda och arbeta tätt tillsammans med vårt team är en viktig del av arbetet.

Arbetet kräver förmågan att kunna arbeta i högt tempo med varierade uppgifter och stor social kompetens.

Vi sitter mitt i Stockholm i nyrenoverade lokaler, tillsammans med våra systerförlag. Vi intervjuar löpande och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10/10 2022. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om tjänsten besvaras av VD Erik Titusson, erik@piratforlaget.se

Skicka din ansökan till: rekrytering@piratforlaget.se

Piratförlaget grundades 1999 och utger främst skönlitteratur, i första hand av svenska författare men också i översättning. Förlagets idé är att ge författarna större inflytande och goda ekonomiska villkor. Vi är en öppen och gladlynt arbetsplats med korta beslutsvägar och delaktighet i alla led. Ägare till Piratförlaget är Jan Guillou och Ann-Marie Skarp.

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Erik Titusson

Kontaktuppgifter:

erik@piratforlaget.se

Publicerad den:

2022-09-19

Sista ansökningsdag:

2022-10-10

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.