Tillbaka

PR- och marknadsansvarig

Brinner du för vetenskap och litteratur? Fri Tanke expanderar och söker därför en erfaren marknadsförare för att förstärka vårt team.

För att kunna bygga ett faktabaserat och konstruktivt samhälle behövs både kunskap, erfarenhet och uppmärksam blick. På Fri Tanke gör vi rum för vår tids främsta tänkare och forskare att analysera och diskutera viktiga samhällsfrågor på djupet  - i upplysningens anda. Vi är ett bokförlag inriktat på sakprosa som ger ut omkring 30 titlar om året. Förutom böcker ger vi också ut tidningen Sans fyra gånger om året samt arrangerar events, samtal och debatter.

Vi söker en idédriven person som vill arbeta resultatinriktat med att skapa uppmärksamhet och synlighet för våra böcker och samtal. Du kommer att ansvara för våra presskontakter och vår kommunikation i sociala medier och nyhetsbrev – samt utveckla vår närvaro i kanaler där vi inte finns idag. Tjänsten är både strategisk och operativ.

Din profil:

Du har en relevant utbildning och flera års erfarenhet av att jobba med säljdrivande kommunikation i både traditionella och nya kanaler. Du är en prestigelös problemlösare med ett genuint intresse för vetenskap och samhällsfrågor. Kunskaper i Adobe-program, CMS-system, Google Analytics samt e-post- eller kampanjhanteringssystem är meriterande.

Tjänsten är på heltid på vårt kontor på Djurgården i Stockholm, provanställning tillämpas.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast den 8 mars. Vi behandlar ansökningar löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till förlagschef Martina Stenström, martina.stenstrom@fritanke.se, tel 073-503 12 27.

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Martina Stenström, förlagschef

Kontaktuppgifter:

martina.stenstrom@fritanke.se, tel 073-503 12 27

Publicerad den:

2020-02-06

Sista ansökningsdag:

2020-03-08

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.