Tillbaka

Redaktör

Max Ström söker en redaktör som ska arbeta med produktionen av våra stora böcker. Det är du som ser till att allt löper på som det ska – och att både tidplan och budget hålls. Som redaktör hos oss kommer du att arbeta med fotografer, skribenter, formgivare och andra frilansmedarbetare.

Vi söker dig som är en erfaren projektledare och som är både lyhörd och bestämd. Du har lätt för att arbeta med människor, är trygg i dig själv och är bra på att prioritera. Du har förlagserfarenhet och det är en merit om du dessutom har arbetat med illustrerad fackboksutgivning. Du tvekar inte att fatta beslut och ta egna initiativ, men har samtidigt lätt för att arbeta i grupp. Och som en del i ett litet förlag är du beredd att hugga i med både stort och smått!

Tjänsten är ett föräldravikariat på åtta månader med början den 2 januari.

Vi vill ha din ansökan snarast, men allra senast den 1 december. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till vår förlagschef Jeppe Wikström. 08-545 043 00. Ansök här.

Facklig representant för Unionen är Lisa Jonasdotter Nilsson 08-696 80 00.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande. Sista ansökningsdag är den 1 december 2019.

Plats:

Stockholm

Kontaktperson:

Förlagschef Jeppe Wikström.

Kontaktuppgifter:

08-545 043 00

Publicerad den:

2019-11-08

Sista ansökningsdag:

2019-12-01

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.