Annonsera - svb

Annonsera hos Svensk Bokhandel

Annonsinfo SvB Vårens Böcker 2024
Annonsinfo SvB Vårens Böcker 2024

Tidningen Svensk Bokhandel, sajten svb.se och utgivningskatalogerna Vårens-, Sommarens- och Höstens Böcker är Skandinaviens ledande kanaler när du vill nå bokbranschens nyckelpersoner på förlag, i bokhandeln, på bibliotek och media.

När du läser Svensk Bokhandel får du reda på allt du behöver veta om bokbranschen för att hålla dig uppdaterad – tidningen är ett viktigt arbetsredskap för att du ska hålla dig à jour med vad som händer både i Sverige och på andra marknader.

På svb.se uppdaterar vi varje vardag med snabba och analyserande texter. Fyra gånger per år kommer nya nummer av papperstidningen med mer djuplodande material och våra årliga specialer – Förlags- och strömningsspecialen och Bokhandelsspecialen samt mässnummer.

Tre gånger per år ger vi ut våra kataloger med den säsongens bokutgivning – Vårens Böcker, Sommarens Böcker och Höstens Böcker. De mest kompletta katalogerna över aktuell bokutgivning i Sverige.

SvB Annonsprislista 2023
SvB Annonsprislista 2023

Därtill erbjuder vi events och nyhetsbrev för att nå en engagerad och specifik målgrupp.

Till sist, Svensk Bokhandels Platsbank är en av de mest effektiva kanalerna för att hitta ett nytt jobb i bokbranschen – och för bokbranschens organisationer att hitta nya medarbetare. Välkommen att höra av dig när det är dags att rekrytera!

Annonsbokningar och andra förfrågningar, välkommen att kontakta annons@svb.se eller 08-545 417 70.

Powered by Labrador CMS