Prenumerera - svb

Prenumerera på Svensk Bokhandel

Vi har nu bytt inloggningssystem på svb.se. Det innebär att du som är prenumerant behöver skapa ett nytt konto för att kunna läsa artiklar på sajten och papperstidningen digitalt. För att skapa ett konto behövs en e-postadress eller mobilnummer samt ett lösenord som du väljer själv och sedan använder för att logga in på kontot.

Så här gör du:

1. Klicka på knappen för att logga in och välj "Jag vill registrera en ny användare."
2. Skapa konto och verifiera därefter din prenumeration. Observera att du behöver ditt kundnummer – det hittar du på baksidan av tidningen eller på en prenumerationsavi. Vid frågor eller funderingar kring ditt kundnummer kontakta anna@svb.se.
3. Nu har du tillgång till din prenumeration på datorn, mobilen eller surfplattan. Du använder samma inloggning hela tiden.

Vill du läsa tidningen eller katalogen i appen och är prenumerant?

1. Sök efter appen Svensk Bokhandel digital i App Store eller på Google Play.
2. Installera appen.
3. Öppna appen, klicka på "Prenumerant?".
4. Logga in på samma sätt som för webbsidan.
5. Nu har du tillgång till tidningen och katalogen i mobilen eller på läsplattan, nästa gång räcker det att logga in via gubben uppe till höger med med e-postadress och lösenord.

Teckna din prenumeration här.

Är du redan prenumerant kan du logga in på Mina Sidor. Här kan du hantera din prenumeration, byta lösenord och adressändra.

Vid frågor om inloggning och övriga kundtjänstärenden: Flowy når du på telefon 08-522 18 351 eller e-post svb@flowyinfo.se.

Är ditt företag i behov av flera prenumerationer, papperstidning och/eller digitala, kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar er! Tel 08-545 417 70 eller mejl prenumeration@svb.se

Powered by Labrador CMS