Tillbaka

Du har inte missat något

2010-08-18
Tillbaka från semestern. Sextusen olästa mejl, varav 27 från HM Fashion Club. Varför får jag dessa? Och varför stänger jag inte av dem? Det är i stället för att gå ut och röka, intalar jag m...

Tillbaka från semestern. Sextusen olästa mejl, varav 27 från HM Fashion Club. Varför får jag dessa? Och varför stänger jag inte av dem? Det är i stället för att gå ut och röka, intalar jag mig. Jag jobbar bättre om jag kopplar av ibland med ovidkommande saker.

 

Ni vet hur det är. De första dagarna gör man inget annat än kollar mejl, lägger i ”ta hand om sen”-högen och läser posten. Jag får nästan ingen post till jobbet men många av er får säkert det. Och när ni gått igenom den där posthögen känns det plötsligt som väldigt länge sedan det kom ett nummer av Svensk Bokhandel. Och då ringer ni mig, eller någon av mina kollegor. ”Jag måste ha missat ett nummer” säger ni, ”jag har inte fått något på hela sommaren”.

 

Aldrig känner man av att man jobbar på en läst branschtidning som när folk ringer och saknar ännu ej utkomna nummer. Det är underbart. Ni får gärna ringa om det, vi blir bara glada. Fast ni behöver egentligen inte. Förra numret var Höstens Böcker som utkom 11 juni. Nästa fredag, den 27 augusti är det dags igen. Håll ut, jag vet att ni längtar!