Tillbaka

Ibland går det för fort

2012-06-25
  Den 1 juli tillträder jag som chefredaktör och vd för Svensk Bokhandel. Det ska bli roligt och spännande.  Att det skulle bli jag var inte helt klart förrän i förra veckan. Först då var alla...

 

Den 1 juli tillträder jag som chefredaktör och vd för Svensk Bokhandel. Det ska bli roligt och spännande. 

Att det skulle bli jag var inte helt klart förrän i förra veckan. Först då var alla papper påskrivna. Ändå gick det ut en intervju på webben med mig för några veckor sedan, där jag svarade på frågor om att efterträda Lasse Winkler.

Den intervjun gjordes i samband med slutförhandlingarna med styrelsen.  Dessa förhandlingar drog ut på tiden, samtidigt som vi hade lagt in intervjun för publicering. Av misstag lade vi då in den för att publiceras längre fram i tiden, men ändå på ett för tidigt datum. Innan vi hann dra tillbaka intervjun hade många redan sett den och kommenterat den på bland annat Twitter.

Först nu är alltså allt klart och nu känns det mycket bra att kunna lägga upp intervjun på riktigt – och öppen för alla att läsa – och att tacka för de lyckönskningar som jag har fått.

Jag ser väldigt mycket fram emot att styra den här tidningen in i framtiden. Med en bra och stabil redaktion vid min sida och en rolig och spännande bransch att bevaka och följa.