Facklitteratur Vårens Böcker 2019
Johan Björkman
Skafferiet – Växter och grönt året om/Natur & Kultur
Mitt namn är Johan Björkman och jag är kock. Att jobba i restaurangkök innebär att hela tiden lära sig nya saker. Man blir aldrig fullärd. Jag förfinar ständigt teknikerna och mitt fokus har alltid varit att försöka jobba med de bästa råvarorna. Med detta i ryggmärgen kommer jag nästan alltid till slutsatsen att det bästa är att köpa lokala råvaror, gärna av odlaren själv. Problemet med detta, om man som jag gillar att arbeta med växter och grönsaker, är att det under sex månader om året inte växer så mycket i Sverige. Därför har jag fått hitta olika lösningar för att ha tillgång till goda smaker även under den mörkare delen av året. De konserveringstekniker jag använder mig av gör vintern lite lättare att ta sig igenom.
Helår Digitalt
1480 kr
Köpa
Prova på 2 månader
199 kr
Köpa