Tillbaka

Adlibris starkaste varumärket

2021-09-01
av Kalle Laxgård
Foto: Ylva Sundgren

När 1 256 personer uttalar sig i Swedish brand awards undersökning om starkaste varumärket i bokbranschen är vinnaren: Adlibris.

Bakom undersökningen står företaget Evimetrix, som genom att väva samman mått av nöjda kunder med kännedom om varumärket nu utsett det starkaste sådana i bokbranschen.

Efter Adlibris på förstaplatsen kommer Storytel – som fått bäst betyg vad gäller sortiment – medan Akademibokhandeln – som fått bäst poäng vad gäller kundservice – kommer trea.

I undersökningen ingick även Bokus, Bookbeat och Nextory.

– Bokkunderna uppskattar en bra kundservice i första hand, men också ett bra sortiment av ljudböcker och snabba leveranser, säger Peter Wissing, ansvarig för undersökningen på Evimetrix, i ett uttalande.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.