Tillbaka

Anders Hansen bland årets vintervärdar

2019-12-05
av TT/Litteratur
Foto: Anders Wiklund/TT

Hjärnstark-författaren Anders Hansens sommarprat blev det mest lyssnade podd-programmet i årets Sommar i P1, med 2,4 miljoner lyssningar. 

Nu är den folkkära överläkaren och skribenten aktuell med ett vinterprat, där han fortsätter berätta om ett av kroppens viktigaste organ."Varför är det så viktigt för oss att tillhöra en grupp? Varför vill vi tro på vissa saker? Vad är det egentligen som händer där innerst inne i oss, i våra hjärnor? Det vill jag berätta om i mitt vinterprat", säger han i ett pressmeddelande. 

Andra som medverkar i Vinter i P1 är bland annat författaren och komikern Fredrik Lindström och konstnären och radioprataren Stina Wollter, som förra året kom ut med boken Kring denna kropp (Forum).

 

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.