Tillbaka

Bokhandel öppnar i Hallstahammar

1997-11-14
av Fredrik Lindberg
Efter Strands andra konkurs i januari i år såg det ut som Hallstahammar skulle bli utan bokhandel. Men nu slår Eva-Lena Nilsson slår upp portarna igen. Den här gången som ägare.

hade fullt av folk på invigningen. Folk var positiva, det var jätteroligt, säger Nilsson, som första veckan hunnit starta en läsecirkel med 20 medlemmar.
    Siktet är till att börja med inställt på två miljoner i omsättning i den ombyggda butiken, som kommer att drivas som servicebokhandel. Eva-Lena arbetade i ett och ett halvt år i Strands bokhandel och innan dess 20 år i Nilssons i Köping. Hon berättar om Hollyhammar, tevestudion där serien Vänner och Fiender spelas in, och om centrumhuset som byggs ut.
    - Stämningen är mer positiv i Hallstahammar nu.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.