Tillbaka

Bonniers Bokklubbar lanserar prenumerationstjänst

2021-03-02
av Matilda Källén
Foto: Pressbild

Den nya prenumerationstjänsten Bookie riktar sig, enligt ett pressmeddelande, till ”kvinnor med lite tid men stort intresse för läsning och böcker”.

Varje månad presenterar Bookie fem utvalda böcker. Tjänstens prenumeranter får välja vilken av böckerna de vill få hemskickad, och också mellan ett antal olika prenumerationstider. 

I mars är några av de utvalda böckerna Stöld av Ann-Helén Laestadius, Sarah Vaughans Små katastrofer och Booker-vinnaren Shuggie Bain av Douglas Stuart. 

– Den typiska Bookie-prenumeranten har ett stort intresse för läsning och har alltid minst en bok på gång. Hon vill gärna läsa och diskutera böckerna det snackas om, men känner ofta att tiden inte alltid räcker till. På Bookie samlar vi snackisarna för att göra valet enkelt och fria upp tid till läsning, säger Petra Nuhma, kommunikationsansvarig på Bookie, i ett pressmeddelande.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.