Tillbaka

Carina Nunstedt slutar på HarperCollins

2020-03-10
av Sophie Tanha
Carina Nunsted
Foto: Sara Mac Key

HarperCollins Nordics förlagschef Carina Nunstedt lämnar sin post för vad hon beskriver som ”en rad egna drömprojekt”.

Carina Nunstedt tillträdde som förlagschef på HarperCollins Nordic i september 2017. Innan dess startade hon Bonnier-imprintet Yourlife Books tillsammans med bokförlaget Forum och var chef för deckarfestivalen Crimetime Gotland. Nu lämnar Carina Nunstedt sin tjänst på HarperCollins Nordic.

”Vart är jag på väg? Det får jag återkomma till lite längre fram. Men klart är att jag från och med midsommar påbörjar ett nytt spännande kapitel i mitt jobbliv där jag kommer satsa på en rad egna drömprojekt” skriver hon på Instagram.

Rekryteringen av en ny efterträdare har börjat, enligt Anette Ekström, vd för HarperCollins Nordic. 

– Harpercollins Nordic kommer att fortsätta investera i förläggartalang och författare för fortsatt tillväxt och positionering i Sverige, skriver hon i ett mejl. 

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.