Tillbaka

Färre gör mer

1997-08-22
av SvB
Enligt siffror från TFPL, utgivare av The Multimedia and cd-rom Directory finns det nu 24 000 cd-romtitlar i världen. Antalet förlag eller multimediaföretag är 14 000 med i genomsnitt vardera 7,4 t...
Enligt siffror från TFPL, utgivare av The Multimedia and cd-rom Directory finns det nu 24 000 cd-romtitlar i världen. Antalet förlag eller multimediaföretag är 14 000 med i genomsnitt vardera 7,4 titlar vardera (median), mot 6 förra året. De europeiska multimediautgivarna har blivit 90 procent fler sedan förra året, att jämföras med en ökning på 23 procent av de nordamerikanska kollegorna.
    73 procent av titlarna är på engelska, 13 procent på tyska, 7 procent på franska och 5 procent på spanska. Den kategori som växer snabbast är general interest, recreation and leisure.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.