Tillbaka

Hogia startar Internetbokhandel

1997-05-02
av SvB
Det är inte bara vanliga bokhandlare som säljer böcker på Internet i Sverige. Hogia, mest känt för PC-baserade administrativa system för mindre företag, erbjuder managementlitteratur på sin Bokservice (www.bokservice.se).

nns naturligtvis grundaren Bert-Inge Hogsveds bok Klyv företaget - ett koncept som gjort att Hogiagruppen nu består av ett tjugotal mindre bolag.
    Bland dem finns just den rena internetbokhandeln Bokservice som precis fått en ny bolagschef, Beatrice Mahler Patriksson. Förlag som är representerade hos Bokservice är bland annat Ekerlids, Tholin & Larsson, Liber Hermods, Fritzes, Svenska Förlagets Liv och Ledarskap samt Hogia förlag.
    Nu går det också att köpa en del av dem som talböcker. Beslutsfattare har ju som bekant ont om tid att förkovra sig, men nu slipper de känna sig lediga under resorna. På hemsidan presenteras kassettböckerna med bild, text och självklart ljudande smakprov.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.