Tillbaka

Hon är ny Sverigechef för Storytel

2019-03-08
av Emma Olsson
Åse Ericson är ny Sverigechef på Storytel
Foto: John Guthed

Åse Ericson är ny Country Manager för Storytel Sweden. Hon tillträder i maj.
 

Åse Ericson är ny i bokbranschen. Hon kommer närmast från Novamedia AB där hon jobbat som marknads- och säljchef. Bland annat har hon arbetat med varumärke, digitalisering, lojalitetsbyggande och försäljning för Postkodlotteriet.
– Vi är väldigt glada att hälsa Åse välkommen till Storytel Sverige. Hennes digitala sälj- och marknadsföringsprofil kombinerad med en bakgrund från storytelling och innehållsproduktion gör henne helt rätt för jobbet, säger Ingrid Bojner, Chief Commercial Officer på Storytel, i ett pressmeddelande.
Åse Ericson har tidigare varit tv-producent på bland annat SVT.

– Det är otroligt sporrande och spännande att få bidra till fortsatt utveckling av Storytels starka position i Sverige och till ljudbokens fortsatta framgång, säger Åse Ericson.

Hon tillträder sin nya tjänst i början av maj.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.