Tillbaka

Knutbymordet blir bok

2004-02-13
av SvB
Trenden med snabbproducerade, dagsaktuella böcker fortsätter. Bokförlaget DN tänker ge ut en bok om Knutbymordet med arbetstiteln Kristi brud – Knutbymordet. Förlaget har skrivit kontrakt med Exp...
Trenden med snabbproducerade, dagsaktuella böcker fortsätter. Bokförlaget DN tänker ge ut en bok om Knutbymordet med arbetstiteln Kristi brud – Knutbymordet. Förlaget har skrivit kontrakt med Expressenjournalisten Terese Christiansson. Eva Fallenius, förläggare; – Först ska rättegången vara klar. Den är beräknad till senare i vår. Det materialet ska vara med. Sedan tillkommer en fördjupning om sekter, de religiösa fundamentalisterna. Det här gör att vi inte kan säga någon exakt datum för utgivningen men vi planerar för senhösten eller kanske i januari nästa år.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.