Tillbaka

Liv Bentsen direktör hos L&R

1997-08-08
av Inger Frimansson
Liv Bentsen har utnämnts till förlagsdirektör på Lindhardt & Ringhof Forlag med ansvar för förlagets skönlitterära utgivning och kontakterna med författare och press. Hon tänker fortsätta driva "de...
Liv Bentsen har utnämnts till förlagsdirektör på Lindhardt & Ringhof Forlag med ansvar för förlagets skönlitterära utgivning och kontakterna med författare och press. Hon tänker fortsätta driva "den markanta skönlitterära linje som alltid varit förlagets kännemärke", skriver Bogmarkedet (24/25/97).
    Liv Bentsen kom från Gyldendal till L&R 1993 för att först bli redaktionschef och två år senare förlagschef med ansvar för utländsk litteratur.
    L&R har de senaste två åren genomgått en större omstrukturering och har i dag 14 anställda. Förlaget ägs av Bonniers (Bonnier Forlagene).

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.