Tillbaka

Ljudboksförlag utökar katalog i nytt avtal

2017-10-13
av Sara Djurberg
Mattias Lundgren, vd för Word Audio Publishing (t h), och Lars Brahme, som numera lämnat förlaget.
Foto: Ola Kjelbye

Word Audio Publishing har slutit ett samarbetsavtal med det nystartade förlaget SOL om att ge ut förlagets titlar som ljudböcker och e-böcker. 

Bokförlaget SOL startades 2016 av författaren Sara H. Olsson och har hittills gett ut cirka 14 titlar inom feelgood, spänning och humor, enligt ett pressmeddelande från Word Audio Publishing.

Ljudboksförlaget producerar initialt sju titlar från SOL. En av dem, Sara H. Olssons feelgood-roman Du glädjerika sköna, har enligt Word Audio Publishing redan sålt bra hos Storytel.

Jessica Rudin, förläggare och delägare i WAPI, skriver i pressmeddelandet att SOL:s titlar är "perfekta för den digitala publiken."

För Word Audio Publishing innebär avtalet att man bygger upp sin titelkatalog ytterligare. Nyligen gick ljudboksförlaget samman med Modernista och startade ljudboksförlaget Modern Audio, som ska ge ut titlar från Modernista och Louise Bäckelin förlag.

 

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.