Tillbaka

Nätverk för kunskap i västra Sverige

1997-03-21
av SvB
Nätverk för kunskap är ett västsvenskt samverkansprojekt som syftar till att bygga upp ett samlat informationsnätverk i regionen. Flera samarbetspartner ingår, däribland de västsvenska länsbibliotek...
Nätverk för kunskap är ett västsvenskt samverkansprojekt som syftar till att bygga upp ett samlat informationsnätverk i regionen. Flera samarbetspartner ingår, däribland de västsvenska länsbiblioteken, Chalmers bibliotek, Göteborgs universitetsbibliotek, högskolan i Borås och Göteborgs stadsbibliotek.
Projektet är treårigt och vill ge medborgarna bättre och rättvisare tillgång till kunskap. Projektdeltagarna kommer att organisera sin verksamhet så att man kan ta del av varandras informations- och media-resurser.
Internet är den gemensamma nämnaren för all kommunikation. Under projektperioden kommer också specialistresurser att knytas till nätet, museidatabaser, arkiv, företag med flera.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.