Tillbaka

Random House öppnar eget på Internet

1997-05-02
av SvB
Medan priskriget om böcker rasar mellan B&N, Amazon.com och andra Internetbokhandlare, öppnar förlaget Random House eget på Internet under devisen "From our House to Your House".

andom Direct har inkluderat ett antal extraerbjudanden för dem som handlar direkt från deras web-plats, exempelvis 30 procents rabatt på Patrick McGraths nya roman Asylum och 40 procents rabatt, och gratis frakt, på order om minst fem böcker av deras Modern Library-titlar.
    Ett steg mot att använda Internet som ett verktyg för direktförsäljning? Det är för tidigt att säga, säger förlagets chef för New Media i ett nyhetsbrev utgivet av amerikanska bokhandlareföreningen: "Precis som vi tar emot beställningar per telefon, är detta bara en del av våra försäljnings- och marknadsföringssträvanden.
    Kommer vi då bli en huvudkanal för Random Houses titlar? Absolut inte. Vi når våra kunder i huvudsak via bokhandlarna ".

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.