Tillbaka

Reimers chef för NoK Litteratur

1997-08-08
av Inger Frimansson
Christian Reimers har utsetts till redaktions- och utgivningschef för humanistisk saklitteratur och fiktion - Natur och Kultur Litteratur - på bokförlaget Natur och Kultur. Förlagschef är Lennart W...
Christian Reimers har utsetts till redaktions- och utgivningschef för humanistisk saklitteratur och fiktion - Natur och Kultur Litteratur - på bokförlaget Natur och Kultur. Förlagschef är Lennart Wolff.
    Christian Remiers (som porträtterades i SvB 3/97) är för närvarande chef för bokklubben Natur och Kultur Direkt. Han tillträder sin nya tjänst så fort man hittat en efterträdare till honom. Då lämnar också förlagets vd uppgiften som förlagschef för NoK Litteratur för att koncentrera sig på vd-uppgifterna.
    Erik Timén, som i dag är biträdande förlagschef för NoK Litteratur, tillträder en befattning inom företagsledningen för affärsutveckling och samordning.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.