Tillbaka

Så blir Storytels familjeabonnemang

2018-12-04
av Emma Olsson
Så blir Storytels familjeabonnemang.
Foto: Sara MacKey

Storytels familjeabonnemang har landat. Priset blir från 209 kronor i månaden.

Nextorys familjeabonnemang kostar mellan 199 kronor och 279 kronor, Bookbeat går loss på 149 kronor plus ytterligare 49 kronor per lyssnare inom familjen.

Som SvB redan skrivit, sjösätter även Storytel abonnemang för familjer – i två varianter. Storytel Unlimited Family kostar 209 kronor per månad, och Storytel Unlimited Family Plus 259 kronor. I den första varianten ingår två konton, och två användare med full tillgång till hela biblioteket. Samtidigt får två användare tillgång till Kids Mode (Storytel med barnfilter). Plusvarianten innebär tre konton, med max tre fullanvändare och tre Kids Mode-lyssnare.

– Vi har under året satsat på att tillgängliggöra fler berättelser för barn i appen, idag har vi runt 7 000 titlar, och lanserar nu även funktionen Kids Mode. Den ska göra det möjligt för föräldrar att låta barnen själva gå på upptäcktsfärd i biblioteket och bara ha tillgång till böcker avsedda för barn, säger Ingrid Bojner, CCO på Storytel, i ett pressmeddelande.

Kids Mode går att aktivera i appen och innebär att barn får tillgång till alla böcker för barn upp till 12 år.

Från och med idag ingår också en barnanvändare i Storytels basabonnemang.

Det är enkelt att hålla sig à jour

Det är enkelt att hålla sig à jour med allt som händer i branschen via Svensk Bokhandels sajt. Ännu enklare blir det om man abonnerar på våra nyhetsbrev. Varje gång vi lägger ut en större nyhet landar ett mejl i din inbox. Samma sak på fredagar då vi antingen summerar veckans händelser eller aviserar ett nytt nummer av tidningen.